Massage en yoga weekend

De zomer komt eraan, het is tijd om te genieten van je lijf! Heb je ook zin om samen dat met andere mannen speels te ervaren? Wil je ook dieper in contact komen met je eigen lichaam? De combinatie van massage en yoga brengen je heerlijk tot rust en in verbinding met elkaar. Je raakt vertrouwd met aanraking en intimiteit, zonder dat er iets van je verwacht wordt. Het echte ont-moeten! 
Een weekend helemaal voor jezelf, vol verwennerij en verrassingen. Je opent je zintuigen, je ervaart hoe fijn het is om je lichaam te verzorgen en aangeraakt te worden.
 
De massagevorm die Tijs aanbiedt heet “the alchemie of touch”. Een massagevorm waarbij alles lekker gaat stromen. De golvende bewegingen wissel je af met zachte en stevige aanraking. In een sfeer van vertrouwen en verbinding laat je elkaars lichaam genieten en ga je op in het moment. Tijs zal de technieken voordoen, waarna we op elkaar kunnen oefenen.
We beginnen en eindigen de dag met een yogasessie met Mischa. De ochtendles is actief en maakt je klaar voor de dag. Je rekt en strekt, rustig in je eentje of speels samen met een partner. Ook als je nooit eerder yoga gedaan hebt kun je deze les makkelijk meedoen. De avondyoga is een rustige meditatieve afsluiting van de dag.
Locatie:
Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143
1086 XZ Amsterdam
Vrijburcht is een bijzondere plek, in Amsterdam en toch helemaal buiten. Op het Steigereiland van IJburg is volop geexperimenteerd met nieuwe woonvormen. We hebben een grote lichte zaal voor onszelf en beneden kunnen we neerstrijken op het terras of in het theatercafé. Je kunt er zwemmen in het IJ, er is rust in de tuin maar ook bedrijvigheid in de ateliers. Voor overnachting en ontbijt beschikken we over een ruim appartement met direct uitzicht op de Diemerbaai en de Diemerzeedijk. De fietsbrug geeft toegang tot het Diemerpark. Parkeren is in het weekend gratis. In 10 minuten ben je met de tram in het centrum van Amsterdam. 
Begeleiding
Mischa van Dullemen
Mischa geeft ruim tien jaar yogales. Daarvoor is hij lange tijd danser geweest. Als je nog nooit eerder yoga gedaan hebt is dat geen probleem. Mischa’s lessen zijn down-to-earth en toegankelijk voor zowel beginnende als meer ervaren deelnemers. Daarnaast geeft hij ook Thaise yoga massages, maar niet tijdens dit weekend :-).
Tijs Breuer
Tijs is masseur, interim manager en essentiecoach. Hij begeleidt vooral mannen met lichaamswerk, tantra, en meditatie. Zijn belangrijkste uitgangspunt is aanwezigheid, rust en aandacht. Als masseur werkt hij naast klassieke ook met diverse moderne massagevormen en -technieken. Daarbij wisselt hij stevigheid en sensualiteit af, afgestemd op jouw behoeften. Ook organiseert hij maandelijkse massage meetups, die gericht zijn het ervaren van oprecht en diep contact door aanraking.
Kosten
€300 incl. maaltijden
Overnachtingsmogelijkheden
Matras op de grond: € 20 (voor 2 nachten)
Bed in gedeelde slaapkamer: € 50 (voor 2 nachten)
Eenvoudige Bed & Breakfast op Steigerleiland: vanaf € 120 (2 nachten, zelf reserveren)
Luxueuze Bed & Breakfast, direct om de hoek: http://www.lievenachten.nl/
Opgave
Via deze link kun je je aanmelden op de site van Meetup.
Je ontvangt dan een bevestiging waarna je kunt betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.