Vierhanden massage

Een vierhanden massage is een bijzondere ervaring. Je lichaam wordt op meerdere plekken tegelijk aangeraakt. Je wordt gestrekt, afwisselend zacht strelend aangeraakt, dan weer stevig los gekneed. Je zintuigen gaan open en je gedachten kunnen niet meer volgen wat er allemaal gebeurd. Zo kom je helemaal in de overgave, in het moment.  

Go with the flow

Veel massage salons hanteren een vaste opbouw voor een vier handen massage, zoals een zgn. signature massage. Wij zorgen weliswaar voor een bepaalde structuur in de opbouw van de massage. Maar tegelijk kiezen we er bewust voor, om meer intuïtief en meditatief te werken. We stemmen ons af op ons eigen lichaam en dat van jou. Daarna volgen we de impulsen die uit onszelf ontstaan. Zo benutten we de wijsheid van ons eigen lichaam en onze intuïtie.  Ondertussen stemmen we af op elkaar als masseurs, waardoor er een gesynchroniseerde flow ontstaat. Daarbij zijn weinig woorden nodig. Doordat we elkaar goed kennen gaat de afstemming vanzelf, zodat je de aanraking als een geheel ervaart. Bepaalde aanrakingen, strijkingen en strekkingen zijn alleen mogelijk met een vierhanden massage. Dat maakt zo’n massage een unieke beleving.

Masseurs

Tijs Breuer geeft vierhanden massage meestal met Jean Smeets. Incidenteel worden vierhanden massages gegeven met Dennis Coenraad (Utrecht) of Mischa van Dullemen (Amsterdam). Zij hebben ieder hun eigen stijl en met elk van hen heeft Tijs ruime ervaring in het geven van vierhanden massages. Hieronder lees je meer over Jean Smeets. Onder Samenwerking lees je meer over Dennis Coenraad en Mischa van Dullemen.

Jean Smeets is Shiatsu masseur en heeft tijdens de jaartraining Authentic Eros veel ervaring opgedaan met sensualiteit. Zijn stevige aanraking geeft rust en houvast. En met zijn gevoelige handen kan hij ook heel subtiel masseren, waardoor de tintelingen door je lijf gaan. Net als Tijs wisselt Jean het tempo, maar zorgt hij ook voor voldoende rust. De vierhanden massage verloopt door de zorgvuldige afstemming heel synchroon. Je voelt dat beide masseurs goed op elkaar ingespeeld zijn.

Jean en Tijs geven een massage waarbij al je zintuigen worden geprikkeld, door een afwisseling van zacht, stevig, strekkingen, sensueel en kietelend. Daarbij zal je op momenten opgewonden worden en op andere momenten een diepe innerlijke rust ervaren. Geleidelijk worden al je zintuigen wakker en ga je steeds meer voelen. Net als bij een tantra massage werken we ook op een mat op de grond en we activeren je levensenergie. Een vierhanden massage is minder op seksuele energie gericht dan een tantra massage. Als je wilt, worden je gevoelige gebieden niet vermeden, maar daarop ligt niet de focus. Steeds wordt het hele lichaam van alle kanten aangeraakt.

Henk: “Ik vond de massage heerlijk, vooral de balans tussen de verschillende elementen. Ik voelde me binnen een paar minuten volledig op mijn gemak bij jullie, en kon me volledig aan jullie overgeven. Voor mij is dat niet zo vanzelfsprekend. Ik kon helemaal mezelf zijn. De wijze van aanraken, knuffelen, strelen en bijvoorbeeld het vasthouden van mijn hand waren voor mij ook intensieve momenten van acceptatie, liefde en warmte.”

Prijzen

Een vierhanden massage kost €75 bovenop de reguliere massage prijzen. Een vierhanden ontspanningsmassage kost dus €150 en een vierhanden tantra massage van 90 minuten kost €175. De reden voor deze relatief hoge prijs t.o.v. een normale massage is, dat er twee masseurs voor jou aan het werk zijn.

Voor het maken van een afspraak kun je geen gebruik maken van de afsprakenmodule. Stuur een bericht naar Tijs Breuer, zodat een datum en tijd geprikt kan worden waarop beide masseurs beschikbaar zijn.

Massage en lichaamswerk bij Tijs Breuer