Massages in Utrecht

Voor een goede massage hoef je niet ver te reizen als je in de provincie Utrecht of het Gooi woont. Net buiten de Noordring (Zuilense Ring, N230) van Utrecht is de praktijkruimte”Land van Dromen”. Daar wordt massages, lichaamswerk en coaching verzorgd door Tijs Breuer van Neptunus Well-being. Deze praktijkruimte is in de Molenpolder van Tienhoven, direct aan de Maarsseveense Plassen. Tijs houdt meestal op dinsdagmiddag/-avond, woensdag en donderdag praktijk in Tienhoven.

Praktijkhuisje “Land van Dromen 

Adres: Westbroekse Binnenweg 20; 3612 AH Tienhoven (Utrecht)

In het dorp Molenpolder, halverwege tussen Maarssen en Tienhoven, vlakbij saunacomplex SpaSereen en het strand van de Maarsseveense Plassen. Parkeren is gratis, direct voor de deur.

Openbaar vervoer
Wie met een reguliere buslijn naar Land van Dromen wil komen, zal vanuit verschillende bushaltes nog een wandeling van ongeveer 20 minuten moeten maken.

Een goed alternatief is de Regiotaxi Utrecht. Ook een vorm van openbaar vervoer en niet duur. De regiotaxi kan tot een uur voor vertrek besteld worden. Bel 088 002 54 00. Of neem de OV-fiets vanaf station Utrecht Overvecht (20 min), Maarssen (25 min) of Utrecht Centraal (30 min).

Woonadres van Tijs Breuer

Adres: Westbroekse Binnenweg 56 ac 69; 3612 AJ  Tienhoven (Utrecht)

Soms geeft Tijs Breuer behandelingen in zijn woonhuis (bijv. wanneer de praktijkruimte niet beschikbaar is). Dit is chalet nummer 69 in het Zwaluwpark (Molenpolder).

Het woonadres is tevens het vestigingsadres van Neptunus Well-being.
Parkeren in de berm langs de weg (niet op het privé parkeerterrein!), dan het autovrije park in lopen. Doorlopen tot het einde, daar buigt het pad naar links. Na de bocht is het eerste zwarte / lichtblauwe houten huisje rechts door het tuinhek en aanbellen bij de blauwe voordeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.