Samenwerking

Regelmatig werk ik samen met andere therapeuten en body workers. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en specialisme. We kennen elkaars werkwijze en professionaliteit. Door uitwisseling en intervisie leren we van elkaar en we geven elkaar feedback. Wanneer een cliënt baat kan hebben bij een bepaalde behandeling, verwijs ik door naar één van hen. Hieronder noem ik een aantal behandelaars waarvan ik uit eigen ervaring weet dat ze op een kwalitatief hoog niveau werken.  

Jean Smeets – Shiatsu massage (Nijmegen)

Jean is Iokai Shiatsu therapeut en masseur met een praktijk in Nijmegen. Naast een 4-jarige beroepsopleiding op HBO niveau heeft hij een opleiding westerse medische basiskennis  doorlopen. Door het volgen van de jaartraining Authentic Eros heeft hij een sterk ontwikkeld lichaamsbewustzijn. Zijn behandeling richt zich op het vrijelijk laten stromen van levensenergie. Ook werkt hij aan het herstellen van balans en het versterken van samenhang in je lichaam, emoties en gedachtepatronen.  Hij maakt oprecht en diepgaand contact en neemt de tijd. Zijn aanraking is stevig, authentiek, rustgevend en werkt door op een dieper niveau.

Mischa van Dullemen – Thaise yoga massage (Amsterdam)

Mischa heeft een dansachtergrond en is volledig omgeschoold tot yoga docent en Thaise yoga masseur. Ieder jaar gaat hij terug naar Thailand om zich bij te scholen. Hij werkt in een heel rustig tempo waardoor je samen in een meditatieve flow komt. Hij geeft een aangename, stevige druk op je spieren en energielijnen, waardoor je je na afloop heel vitaal en soepel voelt. Verharde plekken in het lichaam laat los, spanning vermindert en je wordt flexibeler.

Dennis Coenraad – Zelfverkenning  (Utrecht)

Dennis gidst mensen door hun innerlijke landschap. Hij helpt je om je eigen seksualiteit en spiritualiteit te (her)ontdekken. Hij werkt met methoden uit tantra en sjamanisme, waarbij hij je laat ervaren hoe het denken, het voelen en het lichaam samen werken. Hij ziet jouw verbinding tussen instinct (verleden) en intuïtie (toekomst). Zijn aanraking brengt hem, net als in zijn werk als beeldhouwer, in een zachte trance. Door het openen van zintuigen ontstaat inzicht in je verlangens en wensen.  Dennis is co-trainer bij “Magie van seksualiteit“.

Wim Kijne – Hypnotherapie (Amsterdam en Nijmegen)

Wim werkt met een moderne vorm van hypnotherapie. Door een lichte vorm van trance kom je in een diepere laag van jezelf, maar tegelijk blijf je je bewust van jezelf. Daardoor is je denken minder geneigd tot zoeken naar antwoorden. Zo kom je tot inzicht in de oorzaken van je probleem en kunnen antwoorden naar boven komen vanuit je onderbewuste. Door meer toegang tot je  onderbewuste leer je beter om te gaan met emoties. Wim stelt de juiste vragen waardoor je binnen jezelf kunt ontdekken hoe het precies in elkaar steekt. Hij heeft een eigen aanpak ontwikkeld voor de specifieke problematiek van homo mannen.

Wim Meijerink – Haptonomie (Nijmegen)

Wim helpt je vanuit een holistische benadering goed in je lijf en leven te gaan voelen. Naast haptonomie en fysiotherapie maakt hij gebruik van verschillende lichaamsgerichte en belevingsgerichte therapieën, waaronder cranio-sacraaltherapie, viscerale manipulaties, “Focussen” en NLP. Zonder oordeel helpt hij om in je lichaam patronen te onderzoeken en veranderen. Daarbij kijkt hij breder, hij gaat emoties niet uit de weg en nodigt je uit om verbinding te maken.

One Reply to “Samenwerking”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.