Facebook

De massage praktijk van Neptunus Well-being heeft een Facebook-pagina. Hieronder lees je de meest recente berichten.

2 months ago

Neptunus Massage
View on Facebook

6 months ago

Neptunus Massage

Juni-aanbieding en massage nieuws - mailchi.mp/c6389a3aa0be/eenmalig-massage-nieuws-en-aanbieding-van-tijs ...

View on Facebook

6 months ago

Neptunus Massage

Ik wens jou een fijne tweede pinksterdag.

Even een update over de massage meetups. Elke maand is er een mannen massage meetup in Tienhoven (Utrecht), de eerstvolgende op 5 juni a.s. De meetups die voorheen in Venray en Cuijk werden georganiseerd, zijn voortaan in Nijmegen. Nieuw zijn de Meetups in Amsterdam. Kijk op voor alle Meetups op:
www.meetup.com/Massage-Meetup-Men/

Elke 2 maanden is er een gemengde massage meetup in Tienhoven. De aankondigingen daarvan vind je in een andere groep op meetup: www.meetup.com/Massage-Contact-Meetup

Lees meer hieronder over een bijzonder massage en yoga weekend!

Amsterdam
Afgelopen vrijdagavond was de eerste mannen massage meetup in Amsterdam. Een bijzondere avond met sensuele aanraking door elf mooie mannen in de sfeervolle atelierruimte van kunstenaar Sebastian Holzhuber. Binnenkort ga ik meer massage meetups op vrijdagavond in Amsterdam inplannen. Je bent van harte welkom. In dezelfde ruimte worden ook " knuffelavonden" georganiseerd, namelijk op 27 mei, 24 juni - 29 juli - 26 augustus - 30 september, steeds van 18:30 tot 21.00 uur in het atelier aan de Ruysdaelstraat 71E; 1071 XB Amsterdam. Opgave kan bij Sebastian Holzhuber: sebaholz@xs4all.nl.

Nijmegen
Helaas ben ik gestopt met de huur van ruimte "Inspiratiebron La Tertullia" in Cuijk vanwege de hoge huurprijs. Bij een wisselende opkomst zijn de kosten te hoog. De groepspraktijk Leeuwstraat in Nijmegen, waar ik ook wekelijks massages geef, is een goed alternatief zo lang de groep niet te groot is. De komende meetup op 11 juni 2018 dus niet in Venray of Cuijk, maar in Leeuwstraat 1, 6531 RA Nijmegen. Binnenkort publiceer ik de nieuwe data op de maandagavonden.

Samenwerking
In de Achterhoek worden al jaren massage avonden georganiseerd door Roef Mensink. Hij stopt met de organisatie en heeft me gevraagd een vervolg te organiseren, zodat hij ontspannen als deelnemer i.p.v. organisator kan meedoen. Stuur me even een berichtje als je een leuke locatie weet, als je ideeën hebt of als je wilt meehelpen / -denken.

Verder ben ik in gesprek met de Utrechtse Tantramannen Peter van Waveren, Kees Notenboom en Bart Boeve, om in het nieuwe seizoen samen te werken. Ik hou jullie op de hoogte!

Massage en yoga weekend
Nog even en de zomer komt eraan. Tijd om nog meer te genieten met je lijf. En ik wil jou graag attenderen op een bijzonder weekend, dat ik samen met Mischa van Dullemen organiseer. Van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni 2018 geven we een massage en yoga weekend voor mannen, op een prachtige locatie aan de Diemerbaai in Amsterdam.

Heb je ook zin om samen aanraking en beweging met andere mannen speels te ervaren? Wil je ook dieper in contact komen met je eigen lichaam? De combinatie van massage en yoga brengen je heerlijk tot rust en in verbinding met elkaar. Je raakt vertrouwd met aanraking en intimiteit, zonder dat er iets van je verwacht wordt. Het echte ont-moeten!

Een weekend helemaal voor jezelf, vol verwennerij en verrassingen. Je opent je zintuigen, je ervaart hoe fijn het is om je lichaam te verzorgen en aangeraakt te worden.

Opgave kan eenvoudig via de Meetup group, via Facebook of een whatsapp berichtje. En voel je vrij om mij te bellen, mailen of appen voor meer informatie of als je vragen hebt. Mijn mobiele nummer: 0626174884.

www.meetup.com/Massage-Meetup-Men/events/250548152/

www.facebook.com/events/2122958597993204/

Ik hoop je gouw (weer) op een van de meetups te kunnen begroeten!

Hartelijke groeten,

Tijs Breuer
...

View on Facebook

9 months ago

Xxx ...

View on Facebook

1 years ago

Neptunus Massage

Op 21 november 2017 organiseer ik de eerstvolgende gemengde "Contact Massage Meetup" in Venray, dus zowel voor vrouwen als mannen. Het thema is: aandachtige effleurage. Je bent van harte welkom. Je kunt je opgeven door mij een bericht te sturen via messenger, whatsapp of via mijn site: www.neptunus-massage.nl/meetups/
Neem een kijkje op het Facebook evenement. Of kijk op de site voor Meetups: www.meetup.com/Massage-Contact-Meetup/
Heb je vragen? Bel gerust: 0626174884.
Hartelijke groeten, Tijs Breuer
...

View on Facebook