Actueel

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten die door Tijs Breuer worden georganiseerd, zoals de massage meetups? Wil je aanbiedingen voor massages of weekends ontvangen?

Nieuwsbrief

Meld je dan aan voor de e-mail nieuwsbrief. Of neem dan af en toe een kijkje op Facebook of Twitter. Jouw gegevens worden goed beschermd en alleen gebruikt voor het toesturen van informatie waar je om hebt gevraagd.

Prikbord

Regelmatig vragen cliënten en vrienden of zij via mijn netwerk bekendheid mogen geven aan een activiteit, een initiatief of een product. Daarom heb ik een prikbord gemaakt.

LAATSTE NIEUWS

Massage en yoga weekend
Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober 2019 organiseer ik weer samen met Mischa van Dullemen een mannen massage en yoga weekend, op een prachtige locatie aan de Diemerbaai in Amsterdam. Een weekend helemaal voor jezelf. Kom ook genieten van je lijf!

Nieuw aanbod
Ervaar de weldaad van een Alchemy of touch behandeling. Deze mooie meditatieve massagevorm is een doorontwikkeling van Rebalancing en recente wetenschappelijke inzichten. Een werkwijze gericht op het vrijmaken van blokkades.

Je kunt bij mij terecht voor een Deep Tissue behandeling en wervelcorrecties. Sinds maart 2019 ben ik niet alleen voor Traditionele tantra massages en GAY-TANTRA® Energy Massasseur gecertificeerd. Ik geef nu ook Kama Sutra, Energy Circles en bekkenbodem massages.

Meetup

Vind je het leuk om samen met anderen te masseren? Kom dan naar een massage meetup; voor mannen of gemengd.

Massage en lichaamswerk bij Tijs Breuer